USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Дітлахам Любешівщини подарували новий дитмайданчик

16 Травня 2017 08:00
Cело Проходи Любешіського району хоч і невелике – налічує всього 540 мешканців, проте дітей тут багато. Дитсадок і початкова школа – в одному приміщенні. Довгий час перед вікнами закладів освіти діти бачили старі гойдалки та каруселі. Цими днями тут відкрили новий дитячий майданчик. Задум вдалося втілити завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Участь в урочистостях з нагоди відкриття дитячого майданчика взяла народний депутат України, Ірина Констанкевич.

«Ігор Палиця та мої колеги з Фонду «Тільки разом» переконані, що для дітей у нашій країні повинні бути створені належні умови для їхнього розвитку, необхідно відкривати нові дошкільні заклади освіти, облаштовувати дитячі та спортивні майданчики, забезпечувати можливості для розвитку. Бо лише вкладаючи в дітей, Україна може бути сильною європейською державою, яка матиме майбутнє», – зазначила депутатка.


Районне представництво Фонду вже рівно рік працює в Любешівському районі. Його керівник Сергій Неймарк каже, що за цей час, спільно з ініціативними громадами відкрили 6 майданчиків. Також на умовах співфінансування вдалося реалізували кілька десятків інших не менш важливих проектів. У проходівської громади – це другий проект, реалізований спільно з Фондом. Окрім встановлення майданчика з ініціативи громади замінили старі вікна та дошки у місцевій школі.

Свято відкриття ігрового майданчика поєднали з виступами народних фольклорних колективів «Оргінії», «Вербиченька» та «Родинонька», які зголосились приїхати із сусідніх сіл, щоб розділи радість неділі, радість свята дитинства та юності у селі Проходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus