USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

Дітей «знайомили» з наркотиками. ФОТО

22 Лютого 2013 11:22
З метою профілактики наркоманії та злочинності серед неповнолітніх, працівники міліції проводять зустрічі із учнями шкіл.

Про це інформують у СЗГ УМВС в області.

Так, у трьох школах Луцького району працівники міліції розповіли дітям про шкоду наркотиків. Вони намагалися донести до свідомості дітей, що вживання наркотиків чи їх аналогів може призвести до фатальних наслідків. Адже залежна людина не лише втрачає себе, як особистість, вона ставить під загрозу власне здоров’я і життя.

«Проблемою при вживанні наркотичних речовин є формування психологічної та фізичної залежності», - наголосила оперуповноважений відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків капітан міліції Тетяна Пущинська.

Медики спостерігають, що тривалість життя осіб, які систематично вживають наркотики у більшості випадків сягає від семи до десяти років. Адже, фатальними причинами стають травми, передозування, отруєння кустарними наркотиками, інфекційні захворювання.

Більше того, у людини розвиваються психологічні проблеми, які можуть призвести до самогубства.
«Підлітки починають вживати наркотики з цікавості, нудьги, посилення власної впевненості чи висловлення протесту, що в результаті переростає у залежність від якої практично неможливо позбутися», – розповіла школярам старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Луцького райвідділу майор міліції Інна Остапович.

На завершення зустрічі міліціонери продемонстрували школярам фільм, у якому діти побачили до чого призводить вживання наркотиків.

Такі зустрічні проводяться систематично.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сеня Показати IP 22 Лютого 2013 17:42
діти оцінили, високу якісь наркотиків яку запропунували працівники мвс.вони також просили дітей узаконювати обіг наркотиків,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus