USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Десятикласник з-під адмінбудівлі покрав туї

18 Серпня 2012 10:48
15-річний хлопець зі своїм молодшим товаришем вкрав три декоративні туї з території Державної інспекції з карантину рослин Волині.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

15-річний хлопчина разом зі ще меншим своїм товаришем вночі з прилеглої до адміністративного приміщення Державної інспекції з карантину рослин у Волинській області території викопали і викрали три декоративні туї. Вартість одного дерева становить 75 гривень. Таким чином, юні крадії завдали держустанові матеріальної шкоди на загальну суму 225 гривень.
Щодо молодшого крадія постановою Луцького міськрайонного суду Волинської області застосовані заходи виховного характеру.
Десятикласник же скоїв злочин, передбачений частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. У результаті йому винесли вирок: один рік позбавлення волі.

Однак, на підставі статті 105 Кримінального кодексу України, хлопця звільнили від відбування призначеного покарання, натомість щодо нього на цей же термін застосують примусові заходи виховного характеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Обурена читачка Показати IP 19 Серпня 2012 14:07
От якби так принципово карали мжновладців за фінансові злочини! А то знайшли злочинця!
я знаю Показати IP 19 Серпня 2012 16:39
А директор даної установи краде мільйони і ніхто цього не помічає.Коли вже це хтось побачить!!!!!!!!!!!!?????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus