USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Десятки ДТП та сотні травмованих: за мінусової температури на Львів впав дощ

24 Листопада 2019 18:25
На дорогах Львова після дощу утворилась ожеледиця – кількість автомобільних аварій різко зросла. Крім того, збільшилась кількість звернень до міських травмпунктів.

Як повідомляє Zaxid.net, за офіційними даними лише у Львові 23 листопада сталося 84 автомобільних аварії. У попередні дні таких інцидентів було в два-три рази менше. Більшість ДТП є дрібними, лише у чотирьох аваріях за 23 листопада постраждали люди.

Забої, переломи, розтягнуті зв’язки – лише за півдня в одному з травмпунктів прийняли 80 пацієнтів. Пані Юлія вже вдруге чекає на рентген, щоб подивитися, чи добре склали кістки. «Я вийшла з будинку, не встигла крок зробити, як зразу послизнулася. Я того не очікувала! Ну, складний перелом», – каже вона. Щоб прийняти всіх пацієнтів, медики викликали додатковий персонал. «В основному, кінцівки верхні і перелом плечових кісток. Ожеледиця не розбирає – є старші люди, є і молоді», – коментує ситуацію ТСН завідувач міського травмпункту № 1 Олександр Рудковський.
Водночас, як повідомили журналістам у пресслужбі львівської мерії, до міських травмпунктів станом на обідню годину 23 листопада звернулися 170 осіб.
Дощ почав падати о 6:00 ранку і при −2 С миттєво утворився тонкий шар льоду. У мерії кажуть, що одразу кинулися долати наслідки негоди, залучили майже 2 тисячі двірників і три десятки одиниць техніки. Передбачити ожеледицю, запевняють, не могли.
Від ранку і майже до полудня 23 листопада не працював львівський аеропорт. Через ожеледицю літак викотився за межі злітної суги, і це стало причиною затримки рейсів. На летовищі зібралися сотні пасажирів, вони обурені і розгублені. «Я змушений пересісти на залізничний транспорт, зараз їду на залізничний вокзал, щоб потрапити до Кракова», – каже Остап Вергун. Пасажирів, які мали летіти на Краків, садять у автобус і везуть на кордон, інших селили у готелі та міняли квитки на інший день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лемки Показати IP 24 Листопада 2019 19:03
У святу недільку хай ся волиняки сі роблять.
НаЛьвіввпав сказ Показати IP 24 Листопада 2019 22:05
Мусорний король дочекається відлиги і спише сотні тон піску і солі.
123 Показати IP 25 Листопада 2019 14:06
Ожеледиця такого типу це надзвичайне явище, спрогнозувати, а тим більше подолати скрізь і відразу не реально, потрібен час. І не треба на Львів гнати, - нам самим до Львова ще далеко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus