USD 41.20 41.40
  • USD 41.20 41.40
  • EUR 41.20 41.40
  • PLN 10.60 10.75

Десантник випробував на собі незвичний метод реабілітації, - Зінкевич

17 Червня 2015 12:12
Десантник Сергій відчув себе щасливим. Завдяки волинським волонтерам чоловік мав можливість випробувати на собі незвичний спосіб реабілітації - зі зброєю в руках. Про це в мережі інформує волонтер Костянтин Зінкевич.

"Із задоволенням вистріляв кілька десятків "рожків" з АК та кулемета, постріляв з АГС. І все це заслуга його Pasichnyk Anna, яка хотіла саме так привітати коханого з днем народження! Величезна подяка командирам, які дали таку можливість! Ми, як і обіцяли, не розголошуємо, де це було. Але звернутися до командирів військових частин і начальників полігонів хочу: Шановні офіцери! Будь ласка, надавайте можливість повправлятись із зброєю бійцям, які комісовані, демобілізовані, поранені. Для декого це є найкращий вид психологічної реабілітації! В арміях країн НАТО військові на навчаннях совають за собою своїх побратимів, які втратили кінцівки і щасливі одні і другі - от така реабілітація", - йдеться у повідомленні.

Зі слів Костянтина, волонтери з транспортом і контактами завжди допоможуть.

"Було би добре вкласти в голову цю думку тим, хто в Міноборони відповідає за медично-реабілітаційний напрямок. Може, підкажеш Bogdan Kovalev? Це ж практично нічого не коштує. Можна навіть разом із старшокласниками стрільби організовувати", - додає волонтер.

Костянтин звертається до усіх небайдужих: "Сергієві на черговий курс лікування (а воно дає результат) потрібно 33 000 гривень. Можливо, хтось зможе допомогти конкретному десантнику, то напишіть, будь ласка, його дівчині Пасічник Ані".



До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про операцію під назвою "Реабілітація". Читайте дательніше про те, що роблять держава і волонтери для волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Укроп Показати IP 17 Червня 2015 12:19
молодець! справжній козак! і дружина в нього - надійний тил! щастя їм!!!
знаюча до Укроп Показати IP 17 Червня 2015 12:29
де там пише, що десантник - з Волині???? Це його дівчина - з Волині, а він зовсім не з Волині і тут вони не мешкають. У Зінкевича не пише, що десантник - з Волині)))
Анатоль_ Показати IP 17 Червня 2015 15:06
То про десантника мова, чи Зінькевич Костя на мера Володимира піариться? Га, люди?
юра Показати IP 17 Червня 2015 15:57
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus