USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Депутати облради допитали прокурора

30 Вересня 2013 17:08
Звіт прокурора області Андрія Параки не викликав жвавого обговорення. Депутати запитували «не по тексту». І запитання їхні були, вочевидь, заготовлені, так би мовити наболілі.
«Ми всі живемо у суспільстві, де скоро будуть вибори. Пропоную задіяти схему, щоб ми з вами зустрічалися. Можна і тут, але тут – телебачення, інша атмосфера. Нам потрібен діалог», − запропонував Ігор Гузь.
«Я готовий зустрічатися хоч кожного дня, якщо є необхідність. Я хочу запевнити, що в роботі немає жодного суб’єктивізму чи якихось політичних рухів. Ми зустрічаємося із Сергієм Слабенком», − Андрій Парака.
«Чи Ви дотримуєтеся Закону про працю. У вас молоді працівники – молоді батьки. У них значно продовжений робочий день», − Валентина Касарда.
«Ми стараємося планувати свою роботу, щоб її вчасно виконувати. Працювати з-під палки насильно я нікого не заставляю. Якщо хтось залишається після роботи, щоб підняти свій фаховий рівень, то я це вітаю. Ми ввели практику – у вихідні граємо у футбол», − розповів Парака.
Борис Загрева попросив ретельніше контролювати прокурору своїх підлеглих: «Я рік тому направив звернення, а воно дійшло лише півтора місяці тому».
«Ще 10 травня я звертався до Вас із зверненням, що невідомі розклеювали листівки із проханням їхати у Київ на акцію «Вставай, Україно!», де вказані реквізити. Міліція відповіла, що справа передана до прокуратури. Це відповідь від 22. 05. 2013 року. До цих пір я відповіді не отримав», − сказав Олександр Пирожик.
«Триває слідство. Ви можете до нього долучитися своїми свідченнями», − відповів Парака.
«Як Генеральний прокурор оцінює Вашу роботу в порівнянні з попередниками?» − поцікавився Анатолій Грицюк.
«Я відповім так: за час роботи дисциплінарних стягнень не було», − резюмував Парака.
Андрій Парака також зазначив, що зараз на досудовому розгляді у прокуратурі Волині понад 15 тисяч справ і за всіма він простежити не може.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ігор Показати IP 30 Вересня 2013 17:24
Чому прокурор не розбереться з начальником Луцького МВ УМВСУ за те, що той за хабарі покриває збанкрутілий "Західінкомбанк".
555 Показати IP 1 Жовтня 2013 16:53
Прокурору Волині теж треба будуватись, а Голова правління *Західінкомбанку* добре платить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus