USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Депутат запропонував підприємцям Старого ринку переїхати на Привокзальну

31 Січня 2018 12:08
На захаращену земельну ділянку, що на вулиці Привокзальній, запропонував переїхати підприємцям Старого ринку депутат Луцької міської ради, аби облаштувати там відповідні торгові пункти.

Про це йшлося під час засідання 37-ї сесії Луцької міської ради 31 січня.

Так, під час розгляду питання про зміну цільового призначення ділянки, що на вулиці Привокзальній, 12, депутат Павло Данильчук звернув увагу на те, що подібних «проблемних» земельних ділянок у місті є вдосталь.

«Вони не використовуються, захаращуються, а потім до нас звертаються про зміну їхнього цільового призначення. Я хочу, щоб на такі ділянки звернули увагу, наприклад, підприємці Старого ринку», – сказав обранець громади.
За його словами, вказана земельна ділянка, орієнтовною площею понад 3 гектара, непридатна для будівництва житла, адже йдеться про охоронну зону залізниці – зону, де курсують потяги.

«Але там можна працювати підприємцям, там навіть є ринок «Привіз». Тобто можна працювати з підприємцями, аби вони розробляли проект щодо розміщення там торговельних площ і стоянок. Звичайно, не всі захочуть, але можна ж запропонувати. І таких ділянок є декілька», – наголосив Павло Данильчук.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за період, протягом якого ТзОВ «СПЕКТР ЦЕНТР» користувалося ділянкою на вулиці Привокзальній, профільна комісія міськради нарахувала 1,2 мільйона гривень збитків, завданих місту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
1 Показати IP 31 Січня 2018 12:33
Ринки нах за межі міста і ростіть в ширину в висоту куда хочте, щоб менше тих гадюшників а то не пройти і не проїхати
11 до 1 Показати IP 31 Січня 2018 12:54
Ти не ходи на ринки .
133 Показати IP 31 Січня 2018 13:23
Підтримую ідею Данильчука.
Мудрий Показати IP 31 Січня 2018 13:29
Зроблять із Привокзальної чергове гетто. Всіх на ДПЗ!
Мудрий Показати IP 31 Січня 2018 13:30
Привокзальна це ж центр, ціни там не впадуть. Тільки на ДПЗ.
Лучанин Показати IP 31 Січня 2018 13:32
Перше: Проблема є. Друге: Реконструкцію центрального ринку робити обов'язково. Третє: З метою реалізації запустити законний механізм проектування і реконструкції. І останнє: Непрофесійне втручання,підміна і перебирання функцій, привласнення чужих повноважень, вимахування шаблею сторонніх, хай навіть і депутатів, отой синдром революційного матроса, який селянам диктує час посівної, окрім компроментації себе самого, міської ради і лучан - ну абсолютно нічого не дасть, а тільки наелектризує ситуацію,що дасть про себе знати на місцевих виборах. Компетенція ради при вирішенні цього питання законодавчо обумовлена, але тільки у визначених межах . ЗУ "Про місцеве самоврядування..." ви повинні знати . Вже з вул. Кравчука зробили стежку, а тепер із залізничної колії зробите велодоріжку. Ви ж самі генплан Луцька затвердили - ото і керуйтеся ним !
лучанин до підприємц Показати IP 31 Січня 2018 14:35
А запитайте коли Данильчук П. повідомить за що він купив квартири, зробив весілля, коли його притягнуть до кримінальної відповідальності коли він ставив Беркут на коління , громив УВС і т.д., хоча думаю що мій коментар не надрукують
То таке до лучанин до підприємц Показати IP 31 Січня 2018 15:06
Не завидуй. То заповідь.
вовк до лучанин до підприємц Показати IP 31 Січня 2018 18:23
у павлика усьо впереди прийде нова ВЛАСТЬ - шарлатанив до буцигарни. Старий Ринок -FOREVER.
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2018 20:26
Коли перенесуть на дпз міську раду , бо з неї ніякого толку !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus