USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.60 10.75

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

25 Червня 2015 19:20
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, - додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

Вечір дикого свінгу: «The HYPNOTUNEZ» | п’ятниця, 26 червня

«Такого у Луцьку ще не було! Шквал драйву та шаленої музики від хлопців із Вінниці. Гурт «The HYPNOTUNEZ» — оркестр дикого, круто звареного свінгу! Хлопці нереально круті і заставлять Вас відчути справжню музику!», - обіцяють організатори.
Jameson Party | п’ятниця, 26 червня

Спеціальний гість вечора - Dj Tommy Lee, резидент радіостанції KissFm.
Сафарі party | субота, 27 червня
Fusion Friends | субота, 27 червня
Давненько вже цих чудових музик не було в Кораблику! Але рано чи пізно все хороше повертається. Чудовий колектив із суперпрофесійних та якісних музикантів під назвою «Fusion Friends» на чолі з Юлією Івановою цієї суботи у Пивному клубі «Оболонь» залюбки заграє свої кавер-версії на відомі хіти у джаз-роковому стилі! Хоча до цього всього підмішуватимуть і фьюжн, джаз-стандарти, фанк, поп-джаз, блюз та інше.
День молоді з Ring Dj Café | неділя, 28 червня

Проведи День молоді з Ring та вигравай призи від «Море турів»: сертифікат на суму 3000 гривень на подорож для 2 осіб у країну на вибір: Грецію, Туреччину або Єгипет.
Танці до Дня молоді | неділя, 28 червня

«Ну що ж, шановна молодь і ті, хто завжди, незалежно від свого віку, почувається молодим, нарешті ваше «професійне» свято! Залиште свій комп'ютер, телевізор та інші девайси у спокої і гайда у Кораблик гарненько відірватись!», - пишуть організатори.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Яна Показати IP 26 Червня 2015 08:52
А ще святкування Дня молоді буде біля Порт Сіті.Бачила афішу,думаю цікаво буде.
!!! Показати IP 26 Червня 2015 10:03
А ще Арт-шоу "Ніч у Луцькому замку" 27.06.15 в 21.00. Правда вхід платний-80 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus