USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

ДАІшники влаштували погоню, щоб спіймати шахраїв

10 Квітня 2012 15:17
Двоє мешканців Черкащини підробляли шахрайством на Волині. Щоправда, після того, як жертвою гастролерів став громадянин Білорусі, зловмисників таки вдалося затримати.
Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС у Волинській області.
За допомогою до звичайних громадян 8 квітня на дорозі Київ-Ковель-Ягодин звернувся білорус, який здійснював транспортні перевезення автомобілем ДАФ. Чоловік був у розпачі: невідомі шахрайським способом заволоділи його грошима обсягом 300 доларів. За словами іноземця, вони пересувались автомобілем ВАЗ 2108 сірого кольору.
Люди одразу звернулися до наряду ДАІ, який саме здійснював нагляд за дорожнім рухом. ДАІшники вжили невідкладних заходів для затримання зловмисників. Насамперед інформацію про ситуацію передали іншим нарядам ДАІ області. Вже за кілька хвилин у поле зору працівників взводу супроводження УДАІ УМВС, які першими отримали інформацію про злочин, натрапив автомобіль ВАЗ, що за зовнішнім виглядом схожий на транспортний засіб, який розшукується.

Вимогу наряду ДАІ про зупинку водій проігнорував, однак, проїхавши декілька сотень метрів, працівники ДАІ змусили його зупинитись. За декілька хвилин на місце затримання прибула слідчо-оперативна група Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області.

Як з’ясувалось, двоє затриманих – жителі Черкаської області. У них вилучили незаконно здобуті гроші. А під час подальших слідчих дій правоохоронці встановили, що подібними злочинними діяннями вони займаються не вперше.

Триває слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus