USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Чиновник Волинської ОДА хоче залишити підопічних інтернатів без зв’язку і телебачення

20 Травня 2020 15:39
Новопризначений очільник департаменту соцполітики Волинської ОДА Костянтин Нестеренко висловив пропозицію обмежити в доступі до інформації підопічних волинських інтернатів. А для того, щоб мінімізувати контакти із зовнішнім світом – позбавити їх засобів зв’язку. Зокрема, телефонів та інтернету.

Про це у спільному зверненні заявили керівники Горохівського, Руденського, Олицького, Голобського психоневрологічних інтернатів та Луцького геріатричного пансіонату.

Читайте також: «Буду унічтожать»: чиновник Волинської ОДА з Луганщини вимагав у директорів інтернатів 90% їхніх премій

Зі слів керівників інтернатів, з попередньою очільницею департаменту була постійна співпраця, адже вона була в курсі справ закладів, в міру своїх можливостей допомагала. Завдяки наполегливій роботі волинські інтернати увійшли в топ-5 найкращих по Україні. Проте директор Луцького геріатричного пансіонату Алла Гнатюк побоюється, що ця праця найближчим часом може зійти нанівець.

Вона зазначила, що Нестеренко рекомендував відключити телевізори, телефони та інтернет для мешканців пансіонату.
«У нас адекватні люди і вони мають можливість користуватися всіма засобами комунікацій. Вони можуть спілкуватися і з пресою, і з уповноваженим з прав людини, якщо їх не влаштовують умови чи є скарги. Ми все це дозволяємо, у нас все відкрито», - зазначає Алла Гнатюк. Ймовірно, саме через потенційну можливість поскаржитись Нестеренко і рекомендував залишити підопічних без зв’язку.

Нагадаємо, керівники п’ятьох інтернатних закладів Волинської області заявили про спроби вимагання коштів, шантаж та тиск з боку новопризначеного директора департаменту соцзахисту населення Волинської ОДА Костянтина Нестеренка, який прибув працювати з Луганщини. Зокрема, чиновник вимагав в них відкати в розмірі 90% від премії, а також заявив, що тепер сам буде обирати, яка з фірм переможе у тендерах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучанин Показати IP 20 Травня 2020 17:33
Д*біл привів і призначив диб*лів.Депутати негайно повинні звернутись до президента з приводу непрофпридатності Погуляйка і "козачків"
Житель до лучанин Показати IP 20 Травня 2020 18:05
А д.б.лів сюди привіз не той самий до якого ви збираєтесь звертатись.
лучанин до Житель Показати IP 20 Травня 2020 18:54
Не звертався і звертатись до таких "високопрофесійних" керівників не буду!!!!!! Однозначно!!!!!
13 Показати IP 20 Травня 2020 17:34
Мр*зь. Інших слів не заслуговує
Народна прокуратура Показати IP 20 Травня 2020 20:58
Типовий "совітський" директор. Як і інші приблуди з Лугандонії. Дивишся і відчуття ніби повернувся у Радянський Союз. Подивимось, що буде, коли ще й ОРДЛОвських орків реінтегрують до нас
Єб*в тебе в рот до Народна прокуратура Показати IP 20 Травня 2020 22:46
А до чого тут Радянський Союз якщо ти примітивне створіння нічого не досягло за своє життя то це тільки твоя винна неандерталець ти недорозвинутий
Народна прокуратура Показати IP 21 Травня 2020 10:10
О, зачепив с.пара з Луганди, що он*нізує на "совок"
Єб*в тебе в рот до Народна прокуратура Показати IP 21 Травня 2020 17:35
Ущ*рбний іди підлікуйся. Совок це в тебе замість мозгу в твоїй туп*й голові
Вася Кльопка Показати IP 22 Травня 2020 07:33
Його зі зрадником та баригою Порошенком в одну камеру

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus