USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Чому в Луцьку не працює пункт обігріву

20 Січня 2016 16:32
У зв’язку із різким пониженням температурних показників та з метою протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду у всіх регіонах України підготовлені стаціонарні пункти обігріву. Однак, на Волині, зокрема у Луцьку, пункти сьогодні не працюють. Чому? Це питання досліджувало «Громадське.Волинь».

Згідно з повідомленнями Волинської ОДА, на Волині – у готовності 31 пункт у кожному місті та районному центрі. Окрім того, готові для розгортання у будь-яку хвилину 4 мобільних пункти обігріву УДСНС України у Волинській області.

Журналісти вирішили проінспектувати, як працюють ці пункти обігріву, і вирушило за зазначеними у таблиці адресами. Як з’ясувалося, наприклад, у Рожищі такий пункт мав розгорнути свою діяльність у приміщенні районного управління соціального захисту. Однак, працівники установи здивовані і стверджують, що ніякого пункту там немає.

Проте, як повідомила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини прес-служба ДСНС Волині, журналісти Громадського. Волинь, знімаючи репортаж, поїхали не туди. Відтак, насправді пункти обігріву знаходяться у приміщенні Рожищенського районного центру зайнятості та приймальному відділенні ЦРЛ.

У Луцьку, згідно таблиці, такий пункт теж один – на вулиці Винниченка у приміщенні Луцькводоканалу. Відшукати, де ж можна отримати допомогу, випити гарячого чаю чи відігрітися, виявилося нелегко. За адресою Винниченка, 39 знаходяться одразу кілька установ. Одна з них ЖКП №3. Комунальники теж «не в курсі» про пункт обігріву. Лише коли журналісти заговорили про приміщення водоканалу, то нам підказали, де шукати пункт обігріву.Проте, він виявився зачиненим.

Згідно з інформацією прес-служби управління ДСНС у Волинській області, двері пунктів обігріву відчиняться, коли температура повітря впаде нижче -10, а в Луцьку, згідно розпорядження міського голови, сягне позначки -15.


Нагадаємо, аби негода не паралізувала область й люди не потерпали від обмороження, на Волині готуються створити 34 пункти обігріву й відстою техніки. У новому 2016-му році вже зафіксовано близько 10 випадків обмороження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕ НА ВОЛИНІ ЗАПРАЦЮВАЛИ ПУНКТИ ОБІГРІВУ. АДРЕСИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АС Показати IP 20 Січня 2016 16:38
В Луцьку безліч магазинів в центрі зайшов в цум і обігрівся порт сіті адреналін наш край в будь якому кутку ще не разу не бачив щоб бомжів в мороз виганяли...тут якісь палатки придумали для кого??? Гроші крадуть от і все в нас тих бомжів може 8 на все місто
апапап Показати IP 20 Січня 2016 18:22
а пожежники за з/п 2 тисячі мають ще когось обігрівати?!! тут би себе обігріти і сім'ю
Тарас Чурило Показати IP 20 Січня 2016 18:40
Грошей немає й так на зарплату пятому заступнику не вистачає
олег Показати IP 21 Січня 2016 07:01
зате скільки бабла і продуктув можна собі через пункт обігріву намити! про це знайомі рятувальники розповідали на цілий рік себе цукром,крупами. тушонками забезпечують
Українець до олег Показати IP 21 Січня 2016 08:59
олег так іди чергуй і себе забезпечиш на цілий рік цукром, крупами, тушонками, "баблом", ти що у стані алкогольного сп'яніння що таке лепечеш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus