USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Через жахливий стан майданчика у Ківерцях перенесли турнір

14 Липня 2015 16:44
Питання ремонту міні-футбольного майданчика у Ківерцях обговорюється уже більше півроку. Зі слів місцевих мешканців, начебто заклали кошти на його генеральний ремонт. Відтак, через дуже великий ризик травматизму, довелося перенести цьогорічний турнір. Про це інформує ВолиньSport.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляо, що зруйнований майданчик на Волині становить загрозу для гравців.

Спочатку місцева влада обіцяла відремонтувати майданчик до початку футбольного сезону, тобто до травня, але зрушень за станом на середину липня - жодних.

У місті функціонує Асоціація дворового футболу, доволі потужну команду мають ківерцівські ветерани з футболу, є юнацькі колективи - усі вони грали саме на цьому штучному покритті. Зрештою, є вдосталь просто охочих провести час з користю для здоров’я, адже можливо саме зараз там підростає новий Анатолій Тимощук, В’ячеслав Шевчук чи Сергій Піддубний, а хлопцям елементарно немає, де займатися.

Напередодні старту Дитячо-юнацької ліги U-16, ігри якої четвертий рік відбуваються на цьому майданчику, про стан «поляни» розповів голова Асоціації дворового футболу Ківерець Миколи Озюка:

- Дуже прикро дивитися на стан футбольного майданчика, адже аналогічних у місті немає, тому ми зараз є заручниками ситуації, не маючи змоги провести традиційний турнір. Чому? Та страшно випускати юних футболістів на цей майданчик, адже ризик травматизму дуже великий. Відтак турнір переноситься на невизначений термін, хоча охочих брати участь є чимало.

Ми від асоціації неодноразово зверталися до влади з проханням відремонтувати, але лише чули обіцянки, дії поки немає, а страждають лише футболісти.

Василь МИКИТЕНКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До гравців Показати IP 14 Липня 2015 17:13
А хто ж його ломав хлопці?Влада?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus