USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Через карантинні обмеження в Луцьку вийдуть на мітинг ресторатори

10 Листопада 2020 07:20
У Луцьку ресторатори та працівники галузі вийдуть на мітинг під стіни Волинської облдержадміністрації 11 листопада, аби заявити про своє право працювати.

Про це ВолиньPost повідомили організатори акції.

Мета мітингу – скасувати обмеження щодо роботи ресторанного бізнесу у карантинний період, мовляв, багато людей втрачають робочі місця, відповідно, країна несе втрати надходжень до бюджетів всіх рівнів.

Читати ще: Сотні тисяч можуть втратити роботу: Мінкульт проти карантину вихідного дня

Нагадаємо, аби запобігти подальшому стрімкому поширенню COVID-19 на Волині обмежили час роботи закладів громадського харчування. Відтак кафе та ресторани області повинні працювати із 7:00 до 22:00, а заклади, які працюють у нічний час, не повинні працювати. Також запровадили «карантин вихідного дня», який передбачає роботу закладів лише «на виніс».

«Права громадян, а також секторів економіки і підприємництва не можуть бути вибірково обмежені в діяльності, як це відбувається зі сферою громадського харчування та гостинності», – зауважують організатори.

Під час акції планують передати листи-зверненя з підписами на адресу прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Національної поліції України Ігоря Клименка, начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка.

Зауважують, що «ресторанну» акцію у Луцьку планують масштабною. Адже до неї мають намір долучитися представники багатьох кафе та ресторанів міста. До слова, аналогічні акції протесту заплановані цього ж дня і у інших містах України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Один Показати IP 10 Листопада 2020 08:03
Пишіть звернення відразу до Конституційного суду. Там Вас обов’язково почують і допоможуть)!
думка Показати IP 10 Листопада 2020 08:06
Встановлено на виніс, то на виніс! В такій ситуації, да ще з нашою медициною, хоч-би трохи розуміли, що і до чого! Їм лише грести, грести... Люди і самі вдома приготують поки ця зараза не зникне!
Офіціянтка Показати IP 10 Листопада 2020 08:10
Які ресторани? Люди масово вимирають.Закрити на місяці,щоб перервати ланцюг інфекції. А роботи повно.Землі на селах пустують.Море закинутих господарств.Освоюйте і станете багатими.Але не хочуть працювати.Покинули село і в місто.В барах одні сільські дівчата і фанерщики,які вважають себе музиками.
Ее Показати IP 10 Листопада 2020 08:22
Податки чесні спочатку платіть а тоді щось пі...
127 Показати IP 10 Листопада 2020 09:01
як ресторатори піклуються про наповнення бюджетів всіх рівнів. Слава рестораторам !
ЗМІ Показати IP 10 Листопада 2020 09:40
Козли- ресторатори, вам щось важко пояснити, зважаючи на ваш інтелект (його відсутність), який обмежується половником, лопаточками, щипцями і набором ножів. Зморщіть свої вузькі, мавпячі лоби і знайдіть в мережі факти, як подолали коронавірус Китай і Австралія. В Австралії (25 млн. населення), останній хворий на коронавірус зафіксований 2 листопада. Якщо ви завтра розкриєте свої брудні хавальники і вам підуть на уступки, то - за пару місяців у ваші ригалівки досить довго не буде кому ходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus