USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Будинок у Луцьку: зафарбовані вікна, темінь і нещасний випадок.ВІДЕО

19 Квітня 2013 12:47
У будинку на вулиці Федорова, 1, відсутнє освітлення на сходових площадках, а скло на вікнах і на дверях сушки зафарбоване.

Про це повідомляє «Комунальний патруль».

Лучани неодноразово скаржилися до ЖЕКу, однак реакції не було. І тільки нещасний випадок змусив надавачів послуг почати діяти.

Мешканці будинку, де зафарбовані вікна, справно платять за комунальні послуги, тому подали колективну скаргу про бездіяльність посадовців ЖКП № 11.

Своєю чергою, комунальне підприємство свою бездіяльність заперечує.

Як розповів директор ЖКП №11, вікна фарбою замалювали самі ж мешканці будинку, аби крадіжки із сушок були рідшими. А от темноту у під’їзді, мовляв, створили громадяни, які заставили своїми старими речами сушки, таким чином перешкоджаючи надходженню світла.
Після подання колективної скарги від мешканців будинку на вулиці Федорова, 1, працівники ЖКП №11 замінили лампочку на першому поверсі, яка не горіла тривалий час, а також почали замінювати скло у під’їзді.

Наразі у будинку на вулиці Федорова, 1, ЖКП замінює скло та лампочки у під’їздах. Про виконання робіт «Комунальний патруль» листом повідомив ЖКП № 11.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus