USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.46 10.64

Будівництво школи на Волині зрушило з мертвої точки

28 Березня 2018 08:00
Під час робочого візиту до Маневицького району народний депутат Ірина Констанкевич побувала у селі Карасин, де зустрілася з місцевою громадою.

На сьогоднішній день питанням номер один для карасинців стало будівництво нової школи. Приміщення школи в селі Карасин було введено в експлуатацію ще в 40-х роках минулого століття, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Голова Прилісненської об’єднаної територіальної громади Ігор Терещенко розповів, що будівництво школи нарешті зрушило з «мертвої точки», вже сьогодні виготовлений державний акт на землю, в найближчому часі - затвердження проектно-кошторисної документації.

Народний депутат Ірина Констанкевич наголосила, що у найближчому майбутньому будівництво нових шкіл на Волині не плануються, однак не варто опускати руки і спільними зусиллями рухатися вперед.

Також, на зустрічі з місцевою громадою було обговорено ряд важливих питань, які турбують селян, серед яких і довезення дітей із прилеглих сіл до Карасина, де вони навчаються. Голова Прилісненської ОТГ повідомив, що незабаром буде проведена закупівля автобуса для цих потреб, а на сьогодні вже є домовленість з перевізником і діти зможуть добиратися рейсовим автобусом.

«Ті ваші проблеми, які я можу вирішити на рівні Верховної ради, не залишаться без уваги. Сьогодні уряд неналежним чином вирішує соціальні проблеми: масове зубожіння, неякісна медицина, відсутність соціальних гарантій. Однак, не опускаймо руки і будемо боротися разом», - зауважила Ірина Констанкевич.

Серед інших, не менш важливих питань, які турбують селян, ті ж тарифи на електроенергію, мізерні зарплати та пенсії, ремонт доріг та освітлення вулиць. Однак в Карасині перекнані, що разом із Іриною Констанкевич їм вдасться подолати ці труднощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus