USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Благовіщення у Ковелі. ФОТО. ВІДЕО

9 Квітня 2013 14:58
На Благовіщення Пресвятої Богородиці митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в однойменному соборі Ковеля з нагоди престольного празника.

Із владикою правили міський декан протоієрей Анатолій Александрук, настоятель протоієрей Василь Мичко, священнослужителі місцеві, з обласного центру та Львівської єпархії, - повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Архієрей виголосив слово про любов та промисел Божий. «Усе в нашому житті звершується з благословення або попущення Всевишнього. Господь, бажаючи навернути людину до раю, бува, допускає хвороби, труднощі, різні випробування. Немає такої людини, якої б Він не любив. Усе, що Творець допускає, робиться для нашого спасіння», - зазначив митрополит.

На завершення Служби за розбудову Київського Патріархату на Волині високопреосвященний вручив орден Архістратига Михаїла міському голові Олегові Кіндеру, а депутата міськради Геннадія Кіндера – нагородив архієрейською благословенною грамотою.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Артур Показати IP 9 Квітня 2013 15:34
Ще й кіндер-сюрприз підлизатись прийшов)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus