USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

Благодійники допомогають незрячим розвивати таланти. ФОТО

28 Лютого 2013 11:15
Конкурс читців поезії Лесі Українки волинського осередку товариства сліпих організували з нагоди 142-ої річниці від дня народження знаної волинянки.

Захід відбувся у Луцькому районному будинку культури 27 лютого.

Для усіх присутніх під час конкурсу виступив хор УТОСу «Лісова пісня», учасники якого виконували композиції на слова письменниці, а школярі, реабілітанти товариства декламували вірші Лесі Українки.





На захід завітали й благодійники. Так, заступник директора благодійного фонду «Новий Луцьк», проректор із навчально-виховної роботи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ірина Констанкевич подякувала учасникам конкурсу за чудовий виступ. «Такого щирого й безпосереднього звучання я не чула. Велике вам спасибі за такий рівень виконання», − додала вона.



Окрім того, Ірина Констанкевич повідомила, що під час Днів Лесі Українки приурочених до дня її народження, що відзначали 25 лютого, у міських закладах освіти організовували багато різних заходів, чому сприяв і благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Своєю чергою, голова Волинської обласної організації Українського товариства сліпих Юрій Симончук розповів, що минулого року завдяки благодійному фонду «Новий Луцьк» усі учасники співочого колективу товариства незрячих мали змогу поїхати на республіканський конкурс.

«Ми звернулися до благодійного фонду, який відгукнувся на наше клопотання. Поїздка була профінансована в повному обсязі», − зазначив Юрій Симончук.

Благодійники й цього разу допомогли членам волинського УТОСу. Під час урочистостей представники благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» вручили незрячим обладнання для звуковідтворення, зокрема, мікрофони, DVD-плеєр та навушники.

«Нехай цей скромний дарунок буде для вас лише малою часткою допомоги, яку фонд надавав, надав і надаватиме вашій організації та допомагатиме вам й надалі розкривати свої здібності, таланти і бажання нести людям добро» − зазначила заступник директора благодйного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus