USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

Бійцям «Світязя» на Схід – від горохівських дітей і бізнесменів

3 Грудня 2014 16:16
У Горохівському міжрайвідділі кримінально-виконавчої інспекції знайшлися «добрі серцем» люди, котрим небайдужа доля своїх земляків, які беруть участь у військових діях. Начальник міжрайонного відділу КВІ майор внутрішньої служби Олег Чигирин та начальник Луцького районного підрозділу КВІ капітан внутрішньої служби Дмитро Белей організували благодійну акцію, яка поєднала моральну і матеріальну підтримку.

Про це повідомили у прес-службі ДПтС України у Волинській області.

Діти працівників цього відділу КВІ підготували яскраві та життєрадісні малюнки. Їх надішлють для бійців батальйону «Світязь» з побажаннями швидкого повернення на Волинь. Сім’ї працівників інспекції допомогли солодощами та консервацією. Місцевий підприємець за посередництвом міжрайвідділу КВІ надав в якості благодійної допомоги макаронні вироби власного виробництва вагою 800 кілограмів.



Частину благодійної допомоги передадуть через луцьких волонтерів для бійців АТО, які проходять лікування у військовому госпіталі. А частину - передадуть для волинян, які обороняють Українську державу в батальйоні «Світязь», що дислокується в місті Дебальцеве Донецької області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus