USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Білоруські «комерційники» відзначились на Волині. ФОТО

13 Квітня 2013 17:39
Переможців фестивалю «КомерцФест - 2013» днями визначали у СНУ імені Лесі Українки.

У конкурсі «КомерцФест-2013» перемогла команда «Купалінка» Брестського державного коледжу торгівлі. Інших відзначили у номінаціях: «Креативність мислення» - Луцький кооперативний коледж ЛКА, «Професійна майстерність» - Горохівський коледж ЛНАУ, «Оригінальність думки» - Коледж технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.

Так, 12 квітня у Коледжі технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки відбувся ІІІ Міжнародний конкурс фахової майстерності «КомерцФест - 2013», участь в якому прийняли студенти Волині та Республіки Білорусь.

Метою конкурсу є підвищення рівня фахової майстерності студентів комерційного напряму підготовки, сприяння творчому та інтелектуальному розвитку молоді, популяризація товарознавчих та комерційних спеціальностей.

Команди змагались у конкурсах, де необхідно було надати товарознавчу характеристику непродовольчих та продовольчих товарів, описати процес обслуговування покупців, оцінити якість товарів, скласти рекламне звернення.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus