USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Біля Луцька школярі створили дубово-модринову плантацію. Фото

9 Квітня 2017 12:40
У рамках 12-ї Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» учні Луцької гімназії №18 днями висадили сіянці дуба та модрини європейської на площі 2,6 га.

Майже сотня школярів, їхніх учителів та батьків на кілька годин перевтілилися у лісівників. Працювали на ділянці, що в ДП «Волинський лісовий селекційно-насінневий центр, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Спочатку – інструктаж. Головний спеціаліст відділу лісового господарства ВОУЛМГ Володимир Неводнічик розповідає і показує, як працювати з мечем Колесова та що потрібно знати і вміти, щоб сіянець у майбутньому став стиглим деревом.

Діти взялися до посадки лісу з азартом. І, незважаючи на втому, яка відчувалася вже після перших півгодини роботи, ніхто зі школярів не зупинився на піврядку. Бо кожному дуже хотілося бути тим, хто створив найбільше лісових культур.

Загалом учні 10-А, 10-Б та 2-В класу разом із батьками та вчителями Луцької гімназії №18 висадили 8 тисяч сіянців дуба та модрини.
Директор гімназії Сергій Скороход подякував лісівникам за таку можливість, зазначивши, що цей день, безперечно, назавжди залишиться у пам’яті і дітей, і їхніх батьків, і вчителів. І саме такі заходи краще будь-яких виховних годин навчають дітей любити та цінувати природу.

На завершення директор ДП «ВЛСНЦ» Тетяна Неводнічик подякувала всім учасникам акції. Додому діти поїхали з гарними враженнями та пам’ятними подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus