USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Біля берегів Ісландії знайшли 4 тонни золота нацистів

23 Липня 2017 18:31
Британські водолази виявили затоплений у 1939 році німецький вантажний корабель "SS Minden", який перевозив чотири тонни золота. Про це повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail.

За даними видання, водолази досліджували затоплений у 1939 році німецький вантажний корабель "SS Minden" та виявили 4 т золота. Не виключено, що скарби нацисти могли взяти з банків країн Південної Америки.

Вартість знайденого золота за попередніми оцінками становить близько 100 млн дол.

Видання пише, що SS Minden у 1939 році прямував з Бразилії до Німеччини, а наказ про затоплення судна віддавав особисто Адольф Гітлер після того, як британський флот його виявив і міг його перехопити. При цьому, як зазначається, берегова охорона Ісландії звинуватила водолазів у проведенні пошуків без дозволу влади.

Разом з тим британська сторона попросила дозволу на те, щоб зробити отвір в кораблі і вилучити ящики з золотом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
може Показати IP 24 Липня 2017 08:39
там знайдуть золото Полуботка і врешті віддадуть Україні, треба поспішати щоб хорошенко або кодломойський чи який пройсман або сьвірташ не привласнили слбі його...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus