USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

Бібліотекар з Луцька ділилися досвідом успішного проекту в Києві. ФОТО

24 Лютого 2013 08:37
У Києві презентувала результати проекту «Волонтерський квартал» та ділилась досвідом його втілення на рівні Луцька директор центральної міської бібліотеки для дітей Луцької міської централізованої бібліотечної системи Ніна Бочарова.

На творчу зустріч до Києва, на запрошення Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) і програми «Бібліоміст» запросили переможців конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами. Учасників відбирали на конкурсній основі за результатами анкетного опитування. Зрештою, до числа успішних бібліотекарів України увійшла директор центральної міської бібліотеки для дітей Луцької міської централізованої бібліотечної системи Ніна Бочарова. Саме вона у Києві презентувала результати проекту «Волонтерський квартал», який став переможцем 6-го тематичного раунду проекту співпраці бібліотеки з міською громадою в 2011 році, та ділилась рецептами успіху в межах реалізації проекту.

Під час творчої зустрічі лунало чимало навчальних виступів, практичних занять, тренінгів: «Фандрейзингові стратегії та розробка плану фандрейзингової кампанії», «Забезпечення стабільності проекту у майбутньому: елементи SWOT-аналізу та стратегічного планування», «Як використати соцмережі, блоги для просування проекту та бібліотеки в цілому», «Як створювати відео та використовувати для успішності реалізації проекту». Учасники ознайомились з успішними, реалізованими прикладами проектів здійсненими в бібліотеках України протягом останніх 2-х років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus