USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Безпеку на дорозі пропагували грою

3 Квітня 2012 17:26
Безпеку на дорозі та дотримання Правил дорожнього руху у Луцьку взялися пропагувати у формі КВНу.
16 Всеукраїнський зональний конкурс КВН – ЮІР 2012 розпочався у Луцьку 3 квітня.
Як розповіла інспектор профілактичної роботи управління ДАІ Інга Коваль, юні інспектори руху пропагують вивчення Правил дорожнього руху, те, як повинні себе поводити діти на дорозі, а також справжні юні інспектори.
«До нас завітали команди з Києва, Волинської, Рівненської, Хмельницької та Київської областей», ‒ сказала Інга Коваль.
Також вона додала, що головна мета проведення КВН-турніру – залучити широкий загал дітей до запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму. Крім того, як зауважила Коваль, організатори мають на меті прищепити неповнолітнім повагу до професії працівника міліції.
Участь у змаганні веселих та кмітливих беруть школярі віком від 9 до 17 років. Тема гри – «Молоде покоління – за безпечний рух».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus