USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Башкаленко розказав про нонсенс і 20 мільярдів

14 Лютого 2012 17:16
За минулий рік у Луцьку створили 14 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. А у новобудовах, які будувалися одразу за рахунок вкладників, - жодного.

Про це повідомив перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко 14 лютого під час наради з питань ОСББ у області.

Чиновник обурений, мовляв, не можна жити у приватній квартирі, а утримання під’їзду перекидати на державу. «Як так? В моєму будинку під’їзд буде загальний, а квартира – приватна. Ну, як це може бути?», - сказав Башкаленко.

Також він додав, що за минулий рік у Луцьку не було створено жодного ОСББ у будинках, які будувалися за рахунок вкладників.

«Це – нонсенс. Всі тут сидять і розуміють: якщо квартири приватизовані, то як може бути не приватизований будинок?», - обурений заступник губернатора.

Всього у Луцьку за минулий рік створили 14 таких об’єднань. Натомість жодного ОСББ не створено у Камінь-Каширському та Локачинському районах.

Заступник Ковельського міського голови Геннадій Сорока розповів, що найважче у цій справі – домовитися. Мовляв, багаточисленні збори результату не дають, а чим більше проходить часу, тим важче переконати людей у необхідності створення ОСББ.

Своєю чергою, Олександр Башкаленко запевнив, що гаяти час – невигідно.

«Ми ж розуміємо, в нас в області десь біля 20 тисяч будинків. По 100 тисяч на капітальний ремонт кожного мінімум. Це ж яка сума випливає? Це 20 мільярдів гривень», - сказав заступник голови ОДА. Мовляв, у держави таких коштів немає. Тому об’єднання співвласників багатоквартирних будинків повинні створюватися, аби самостійно утримувати свої під’їзди.

«Держава дала нагоду безкоштовно приватизувати житло. Так чому тепер від держави хочемо вимагати?», - додав Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2012 17:24
Чувачок.
ОСББ Показати IP 14 Лютого 2012 17:31
Ви знаете я згідна чувачок!!!!!! Вигідно створити ОСББ, добре дівчонки лапшу на уши закладають, а кто перевіряє це все???? Як вони електрику, воду, документи оформляють??? Вам би сказки деткам читати,в ОДА.
галина Показати IP 14 Лютого 2012 17:33
Да я згідна, Як звонишь в службу 15-80, у Вас е ОСББ " ЕБЕ". У них освіту кто первірив?
Інженер Показати IP 14 Лютого 2012 18:14
ОСББ не зобов`язані приймати у держави будинки без проведення капітального ремонту за рахунок держави. Хай шукають гроші в офшорах. Башкаленко - Швондєр.
Читач Показати IP 14 Лютого 2012 18:20
І на те в держави грошей немає, і на те немає. Держава банкрут?
плінтус Показати IP 15 Лютого 2012 07:16
Дивує "ерудиція" Башкаленка. Зашкалює десь на метр нижче плінтуса! Яскравий приклад, як керівник такого рангу не знає, яку ахінею несе і що про нього думають. Для таких чиновників - це точка неповернення, точка абсурду. Це - совіцька армія - направо -це сіно, наліво - солома, "стой там, но иди сюда".
Тамара до плінтус Показати IP 15 Лютого 2012 10:36
Чем больше в армии дубов, тем крепче наша оборона.
До плінтуса Показати IP 15 Лютого 2012 10:06
воно й видно що ти плінтус
ОСББ Показати IP 16 Лютого 2012 20:31
Ви спочатку зробіть капремонт будинку : внутрішньобудинкові мережі, дах, утепліть підвали, горища, земельну ділянку згідно із планом забудови передайте в користування мешканцям будинку, тоді жильці погодяться на ОСББ. Кривицький за 20 років з Семенючкою, Корчуками, Романюками , Гаврилишиними розкрав комуналку, а тепер хочуть всю комунальну рухлядь всучити нам через ОСББ і "умити" руки : ваша власність і робіть з нею, що хочете. Не вийде, Герш Пінхасович!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus