USD 40.90 41.22
  • USD 40.90 41.22
  • EUR 40.80 41.30
  • PLN 10.30 10.50

Автор знищеного графіті часів Євромайдану зробив заяву

4 Вересня 2017 11:48
Після того, як у Києві з фасаду одного з магазинів стерли патріотичні графіті, створені під час подій Євромайдану, автор цих робіт зробив заяву з цього приводу.

"Мені, як і вам, прикро, що таке сталося. Однак, ніхто з представників державних інституцій, окрім простих українців, не звертався до мене з проханням відновити картини. Сподіваюсь, Ви розумієте, що самовільне відновлення у даній ситуації неможливе", – пише Sociopath.

Він також відреагував на інформацію про те, що 4 вересня група художників буде відновлювати це графіті.

"Прикро, але такий крок, як на мене, є нічим іншим, як спробою обдурити нас усіх та пропіаритися на цій ситуації. Так само, як і продаж репродукцій моїх робіт, які начебто, масово продають на ринках. Я не продаю свої роботи, сувенірну продукцію, тощо, тож, закликаю Вас не купувати крадене", – додав автор графіті.

Він також пообіцяв відновити трилогію, однак тільки після того, як ситуація набуде правильного розвитку.
Нагадаємо, 3 вересня у Києві з фасаду одного з магазинів у центрі міста стерли патріотичні графіті, створені під час подій Євромайдану. Активісти не стерпіли знищення історичних графіті – вони підпалили шини і потрощили магазин. Київська місцева прокуратура відкрила за цим фактом кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хм.... Показати IP 4 Вересня 2017 21:16
Нік - соціопат, такий як і картини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus