USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Автомайдан з Волині відвідав всеукраїнський з’їзд

23 Червня 2014 14:19
Єдиний координаційний центр для всіх Автомайданів України створять у Черкасах, - повідомляє прес-служба «Автомайдану України».

21-22 червня в Черкасах відбувся з‘їзд активістів 27 Автомайданів з усіх куточків України, зокрема і з Волині. За круглим столом автомайданівці обговорили актуальні для кожного регіону проблеми і питання, обмінялися дієвим досвідом і важливими напрацюваннями.

Усі дійшли спільної думки про необхідність у важкий для країни час об'єднання та укріплення зусиль однієї з рушійних сил Євромайдану - Автомайдану.

Перше спільне і найважливіше рішення, ухвалене під час з’їзду: усі Автомайдани України підписали звернення до Президента України Петра Порошенка з вимогою покращити матеріально-технічну базу української армії, якнайшвидше забезпечити військових, які перебувають у зоні АТО, усіма необхідними засобами захисту, найперше - бронежилетами і касками.

Друге поставлене активістами питання - необхідність створення єдиного координаційного центру для всіх Автомайданів України, який визначатиме механізми їх подальшої співпраці. Попередньо погодили, що його буде доцільно створити саме в Черкасах.

Після обговорень пропозицій щодо співробітництва відбулося урочисте підписання документів, яке тривало на знаковому місці для усіх українців - на вершині Тарасової гори в Каневі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 23 Червня 2014 22:17
об"єднуватись нам всім треба, як ніколи, а не так як зараз з тими автомайданами в Луцьку..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus