USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

Активістам у Луцьку розказують, як працювати з новими медіа. ФОТО

14 Червня 2013 13:38
Тренінг «Застосування нових медіа у роботі громадських активістів місцевих рад та комунікації з виборцями» розпочався у Луцьку сьогодні, 14 червня.

Про це повідомили у Центрі Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

Тренінг проводять у рамках проекту «Активна громада – відповідальний депутат».

Метою заходу є: навчити громадських активістів та депутатів місцевих рад та працівників апаратів рад роботі з новими медіа; показати можливості використання соціальних мереж для депутатської діяльності, комунікації з виборцями, вивчення проблем і пропозицій громадян, інформування місцевих громад про свою діяльність.

Тренери - провідні експерти з використання нових медіа з МГО «Інтерньюз-Україна» (Київ) Андрій Маштаков та Віталій Мороз, а також експерти Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу (Луцьк).

Зокрема про можливості волинських інтернет-сайтів для громадських активістів на прикладі інтернет-видання «Волинські Новини» говоритиме головний редактор видання Вікторія Поліщук.

Тренінг відбувається у конференц-залі «ВолиньМедіа» (вулиця Ковельська, 2, 4-й поверх, офіс 7).

Зауважимо, тренінг на тему «Застосування нових медіа у роботі депутатів місцевих рад та комунікації з виборцями» відбудеться завтра, 15 червня.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus