USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Агенти Кремля під масками простих українців: як кібер-армія Путіна штурмує соцмережі

30 Січня 2018 09:25
У мережі розгорнулася повномасштабна війна в режимі «онлайн». Агенти Кремля під масками простих українців штурмують соцмережі, інформує УНІАН.

Журналісти показали, як кібер-армія РФ атакує ваші голови, поки ви просто перегортаєте стрічку. І які чорні плани Росії втілюють онлайн-агенти.

Дивіться ексклюзивне інтерв'ю екс-співробітника кремлівської армії ботів з України. Його офіс знаходився прямо в Харкові. Це реальні люди, які створюють мільйони ботів. При цьому можуть використовувати фотографії і дані користувачів.

За словами експерта, РФ виділяє 3 мільярди для ведення інформаційної війни, 20% з яких йдуть на інтернет. Росія готова віддати великі гроші, щоб дискредитувати Україну, зазначає він.

Екс-співробітник кремлівської армії ботів, своєю чергою, говорить, що перші пропагандистські замовлення з'явилися від РФ ще в часи Януковича. Сама ж робота не з легких. Замовники можуть поставити цілодобове чергування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К.лучанин Показати IP 30 Січня 2018 12:37
На цьому сайті штук 30 сидить, і гадить.
132 до К.лучанин Показати IP 30 Січня 2018 21:34
що ? вже нагадив? то вали звідси !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus