USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Аби вистачило на гулянки, обікрали сільгосппідприємство

8 Червня 2012 16:34
Двоє 18-річних хлопців зі Львівщини обікрали сільськогосподарське підприємство на Волині. Кажуть, приїхали погостювати до рідних, проте грошей на гулянки не вистачило.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

До Горохівського РВ УМВС України у Волинській області звернувся механік одного із сільгосппідприємств області. Чоловік повідомив про те, що в період із 4 по 7 червня із території господарства викрали запасні частини до сільськогосподарської техніки.

Правоохоронці виїхали на місце події і одразу встановили, що в приміщення майстерні зловмисники проникли через вікно. Якої шкоди завдали підприємству, наразі з’ясовують.

Як розповів перший заступник начальника Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Володимир Костанюк, за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 18-річних мешканців Львівської області.

Виявилося, що хлопці приїхали в село погостювати до рідних одного із них. У результаті, щоби мати кілька гривень на гулянки, молодики зважилися на крадіжку запчастин, які хотіли здати на скупку металобрухту. Але коли юнаки прийшли із викраденим арсеналом, чоловік, котрий займається металобрухтом, запідозрив щось «нечисте», тож про візитерів одразу повідомив правоохоронцям.

Нині порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Хлопців не затримували. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus