USD 40.90 41.22
  • USD 40.90 41.22
  • EUR 40.80 41.30
  • PLN 10.30 10.50

Постраждалий у ДТП за участю сина Шуфрича втратив пам'ять

8 Вересня 2017 15:09
Лікарі першого медичного центру Тель-Авіва оцінили стан потерпілого в ДТП з Нестором Шуфричем як непроблематичний.

Про це повідомили лікарі під час прес-конфренції Першого медичного центру Тель-Авіва, передає ТСН.

«Його стан однозначно непроблематичний», - зазначив професор, керівник відділення інтенсивної кардіології медустанови Ієгуда Лєві.

Зараз потерпілий перебуває у відділенні реанімації. Наголошується, що його стан відповідає тому, щоб бути у звичайній палаті, але у переведенні немає необхідності, бо вже через 2-3 дні його направлять до реабілітаційного центру під Києвом. Реабілітація триватиме до трьох місяців.

Відновлення буде проходити за американською концепцію. Ізраїльські медики передадуть всі матеріали українським лікарям.

«Є дефекти пам'яті. Є провали в пам'яті - не пам'ятає те, що було кілька років тому і недавній теж. Тобто, момент ДТП зараз Олексій не пам'ятає, а тільки те, що було після. Ми відновлюємо ланцюжок пам'яті», - наголосив Лєві.

Ізраїльський професор також стверджує, що після тривалої реабілітації здоров'я Олексія повністю відновиться і він «стане звичайною людиною». Але при цьому медики не дають прогнозів, коли це трапиться.
Стан Мельниченка більше не перебуває в критичній фазі.

«Олексій стабільний і контактний, сприймає все, що говорять і відповідає практично непогано. Є відхилення від норми, але це все відновиться. У фіналі він стане звичайною людиною», - наголосив лікар.

Загалом Мельниченку зробили три операції, дві на голові, і ще одну на нозі минулого тижня.

Нагадаємо, медикам вдалося вивести постраждалого в ДТП з Шуфричем-молодшим Олексія Мельниченка з категорії важких хворих. Він дихає самостійно, спілкується з лікарями і близькими, показує «ок» і усміхається.

26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП було скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий для знімань кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus