USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Громада на Волині отримала нову музичну апаратуру і оновлений ФАП

14 Травня 2018 18:19
У будинку культури села Щурин Рожищенського району під час святкового концерту з нагоди Дня матері презентували результати успішної реалізації двох проектів у селах Тристень і Квітневе Щуринської сільської ради, втілених за співфінансування Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Учасником урочистостей став депутат Волинської обласної ради від УКРОПу, радник голови облради Вячеслав Рубльов та представники рожищенського осередку партії УКРОП, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Святкові віншування матерів, бабусь лунали зі сцени Щуринського будинку культури під якісний звуковий супровід нової музичної апаратури, яку отримав тристенський клуб.



Майстерними виступами радували односельців Володимир Войтюк, Дарина Клим’юк, Юлія Герман, Ліна Карпюк, Світлана Войтович та інші місцеві таланти. Особливу шану висловили тим матерям, які виховали справжніх воїнів, які зараз захищають Україну від російського агресора. На жаль, не всі дочекалися повернення своїх синів. Від громади подарунки з вдячністю і повагою за нелегку втрату та важку долю отримали Марія Смолярчук та Світлана Юхимчук.

Зі сцени будинку культури сільський голова Василь Карпюк висловив щирі слова шани усім присутнім матерям та запевнив, що надалі будуть впроваджуватися ініціативи на благо людей.

«Наша громада активно співпрацює із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», - зазначив керівник. – Разом уже реалізовано чотири проекти. Зокрема, придбали музичну апаратуру, що озвучує сьогоднішній концерт. А фельдшерсько-акушерський пункт Квітневого поповнився електронними вагами, інгалятором, тонометром, також у ньому оновлено систему опалення та встановлено енергозберігаючі вікна. Раніше ще придбали баян для щуринського дошкільного дитячого закладу і реконструювати санвузли у місцевій загальноосвітній школі. Сподіваюся наша плідна співпраця із Фондом «Тільки разом» буде продовжуватися».

Активісти сільської ради створили громадську організацію «Мрія», яку очолила заступник директора школи Оксана Максімова. Тепер вони визначають першочергові потреби громади і готують проекти для залучення коштів не лише із Фонду «Тільки разом» а й Європейського Союзу.

Депутат обласної ради від партії УКРОП Вячеслав Рубльов відзначив ініціативність і небайдужість жителів громади.



«Прекрасно розумію, що талановиті діти, молодь і жіночі вокальні колективи, які сьогодні виступають, це є цвіт вашої сільської ради та й Волині загалом. Важливо підтримувати розвиток талантів. Тому сьогодні передаю у школу ноутбук, щоб школярі отримували гарні знання, мали більше можливостей для розвитку. Ваші жінки виховують прекрасних дітей, майбутніх захисників нашої держави, із покоління в покоління передають любов до рідної країни, її традицій. Хочеться, щоб діти завжди поверталися додому, завжди пам’ятали своїх матерів. Передаю усім жінкам слова великої поваги від Ігоря Палиці та депутатського корпусу обласної ради. Тільки разом до нових звершень», - звернувся до присутніх Вячеслав Рубльов.

Директор школи Тетяна Войтюк була приємно вражена отриманим подарунком:

«Це для мене несподіванка! Ноутбук дуже потрібний для навчального закладу. Будемо разом працювати над тим, аби виховувати справжніх патріотів України та навчати майбутніх професіоналів для її розбудови».

Вячеслав Рубльов після спілкування з активістами громади обговорив подальші перспективні плани для реалізації, зокрема, ідею облаштувати дитячий майданчик у Щурині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus