USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Злодія видали папуги

24 Лютого 2012 18:27
Нещодавно у Ковелі невідомий, пошкодивши вікно, пробрався до зоомагазину і поцупи одразу 32-х папуг та 5 акваріумних фільтрів. Знайти крадія працівникам міліції «допомогли» і викрадені папуга, адже оселю вичислили саме по їхньому галасу.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Після надходження повідомлення про крадіжку правоохоронці відразу взялися за роботу. При проведенні огляду місця події вони вилучили речові докази, за допомогою яких і вдалося встановити особу крадія.

До помешкання підозрюваного, точніше до під’їзду, привів відбиток взуття. Коли міліціонери зайшли до будинку, то біля однієї з квартир почули характерний для папуг звук.

Отож, стражі закону почали чатувати біля дверей до цієї оселі.

Через деякий час за підозрою у скоєнні крадіжки папуг вони затримали 24-річного Олександра. Як стало відомо, підозрюваного до скоєння злочину підштовхнула… подруга, котра дуже хотіла отримати в подарунок канарку. Молодик же вирішив задобрити даму папугами.

Як наголошують правоохоронці, зловмисник навіть не взяв гроші, які спокійно лежали в касі.

На цей час підозрюваного відпустили додому. Працівники міліції порушили карну справу за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Триває слідство. Романтику «світить» покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знайомий Показати IP 24 Лютого 2012 19:40
та 6 років уроду....ще й у складі опг дописати. А то розвелося-папуг крадуть, снікерси по магазинах....Бідна наша міліція...
тиць-здиць Показати IP 24 Лютого 2012 22:39
А якби умикнув рибок, злочин залишивбися нерозкритим. І не було б про що читати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus