USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Жнива на Волині: технології, терміни, врожаї. ВІДЕО

5 Серпня 2013 08:41
Олександру не звикати в свій день народження сидіти за кермом комбайна. Перші жнива пам'ятає ще зі школи: тоді керував старенькою «Нивою». Сьогодні разом із старшим братом Анатолієм вправно ведуть по золотому пшеничному полю сучасні зернозбиральні агрегати марки John Deere, - інформує Телевізійний центр Ковель.

За святковий стіл Олександр сяде не раніше 23 години. Доки сприяє погода - на 45-ти гектарах площі комбайни збирають урожай озимої пшениці.

На сусідній ділянці вже зібрали з поля ячмінь. Готують землю під посіви озимини.

Ще на зажинки на базі господарства в Радовичах відкрили сучасний зернозбиральний комплекс. Відтепер за вологість зерна тут відповідає автоматика. За один прийом в комплекс завантажують 11 тонн зерна.

Господарники сподіваються, що висушене до відповідних кондицій зерно можна буде дорожче продати, покласти на зберігання у власні сховища.

До 7-ого серпня у районі, кажуть, завершать збір ранніх зернових культур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus