USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Завершальну частину проекту «Танцюй з нами» перенесли

28 Жовтня 2012 14:30
Завершальну частину проекту «Танцюй з нами» перенесли на наступну неділю. На заваді проведенню останього танцювального майстер-класу стали погодні умови.

Про це повідомляють у відділі розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму.

Анонсоване підведення підсумків проекту «Танцюй з нами» відбудеться у неділю, 4 листопада. Варто зауважити, що захід мали організувати вчора, 27 жовтня о 16:00 на Театральному майдані. Однак, через несприятливі погодні умови, проект зреалізують через тиждень.

Нагадаємо, що професійний хореограф Ольга Лактіонова навчала лучан танцювати віденський вальс, латиноамериканський танець сальсу та авторську постановку на центральній площі міста.

За словами організаторів, метою проекту було навчити лучан танцювати, стимулювати провести корисно та незвично свій час недільного вечора та отримати насолоду від танцю.

Продовження танцювальних майстер-класів планують на весну наступного року.

Тож, усіх охочих навчитись гарно рухатися під музику запрошують у неділю, 4 листопада, о 16.00 прийти на Театральну площу, аби закрити осінній танцювальний сезон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus