USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Випустили таблетки зі світлом із Бора-Бора. ФОТО

17 Січня 2012 13:48
Французька компанія Sunset Laboratories випустила таблетки сонячного світла з популярних курортів. Ті, мовляв, допоможуть з депресіями, надмірною примхливістю та млявою шкірою.

Про це пише «Gazeta.ua».

Концептуальні таблетки, що мають цілющу дію сонячних променів, помітили в одній з французьких аптек.


Перед використанням розробники радять уважно ознайомитися з інструкцією, не перевищувати рекомендовану дозу. А також уникати тривалого використання препарату.
Таблетки сонячного світла були створені французькими дизайнерами Valulot & Dyèvre спеціально для «Фестивалю світла», який проходив у Ліоні в грудні. Блістер в упаковці містить мініатюрні лампочки у формі капсул.
За інформацією з сайту проекту www.vaulotdyevre.com, таблетки містять світло з Бора-Бора, Мальдівських островів, Гаїті і Багамських островів та рекомендуються всім, у кого спостерігається схильність до депресії, млява шкіра й надмірна примхливість.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аліна Показати IP 17 Січня 2012 14:32
Я б боялася таке з'їсти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus