USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Вихідними під Луцьком обиратимуть мера

23 Травня 2012 09:31
Фестиваль «Студентська республіка», під час якого оберуть студентського мера та студентський парламент, відбудеться на базі оздоровчого табору «Сонячний» в селі Гаразджа поблизу Луцька.

Сьомий регіональний фестиваль «Студентська республіка-2012» триватиме упродовж 25-27 травня, - повідомив керівник оргкомітету Валерій Пельц.

Фестиваль передбачає організацію студентського наметового містечка за участі представників найбільших навчальних закладів Волині, проведення семінарів і тренінгів для активістів студентського самоврядування, ігрових змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних та спортивних турнірів, а також інших суб-фестивалів (молодіжних суб-культур).

Головною подією фестивалю стануть вибори «студентського мера» та депутатів «студентського парламенту», які представлятимуть Волинь у фінальному етапі фестивалю в Криму. 27 травня в програмі Dj-парад.

Програма фестивалю включає в себе комплекс інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на популяризацію здорового способу життя, розвиток творчих ініціатив тощо.

Офіційне відкриття «Студреспубліки» - 25 травня о 15:00.

Довідково:

Організаторами регіонального етапу фестивалю є Молодіжна громадська організація «Студентська республіка», Волинська обласна молодіжна громадська організація «Студентська Рада Волині».

Захід відбудеться за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Контактна особа – керівник організаційного комітету студентського фестиваль «Студентської республіки» Валерій Пельц (тел.: 0969499994, 0937669471).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
УРА !!! Показати IP 23 Травня 2012 10:35
знову п’янка малолєток !!!!!!
Андрій Показати IP 23 Травня 2012 14:51
Спочатку в малому шрифті прочитав заголовок "Вихідними під Луцьком вбиватимуть мера"))). А потім подумав, що якщо студмер виставить магар за вибори, а його за це вгостять шмалюкою, то так і буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus