USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Вперше у Луцьку режисури навчали усіх охочих. ФОТО

28 Жовтня 2013 13:48
Як працювати з камерою, що краще використовувати під час зйомки своїх ідей, як «прокачати» камеру, щоб зробити максимально якісне відео – про це говорили під час «Школи молодого режисера», що відбулася цими вихідними.

У перший день зі «школярам» своїми секретами ділилися Віктор Чухрай та Антон Аношин (Proaction. Lutsk creative group). Вони розповіли, як працювати з камерою, що краще використовувати під час зйомки тих чи інших ідей, показали, що використовують у своїй роботі, як «прокачати» камеру, щоб відео виглядало максимально якісно.

Окрім того, «учителі» поділилися тими джерелами інформації, звідки вони черпають нові ідеї.

На останок, Антон Аношин побажав учасникам школи ніколи не зупинятися, творчо рости і самовдосконалюватися.

Отримавши перші знання роботи з камерою, на другий день Сергій Шараєвський (директор продакшн-студії «ПравдаPRO») засипав інформацією про те, як народжується відеоролик – будь то 30-секундна реклама, або ж півторагодинний фільм.

«Я навіть не думав, що режисеру – це не лише рупор та вказування акторам, що робити. А написаний сценарій – це ще, навіть, не половина шляху від початку зйомки відео до його кінця», – ділиться один із учасників школи.

«Для мене було шоком, що для того, щоб зняти якісний сюжетний ролик на п’ять хвилин потрібно написати мало не багатотомник зі сценарієм, розкадровкою, прописати усі деталі. Навіть уявити не могла, яка це важка справа», – говорить інша учасниця.

На кінець школи учасники отримали невеличке «домашнє завдання» – зняти свій короткий метр, та кращим стати стажерами «ПравдаPRO».
Захід організувала СГО «Молодіжна платформа» за підтримки продакшн-студії «ПравдаPRO».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 28 Жовтня 2013 15:04
Хто писав новину?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus