USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Войтюк покинув «Х-фактор» через Маліку? ВІДЕО

19 Грудня 2011 12:47
Наш краянин Аркадій Войтюк та одеситка Маліка Жалолова покинули «Х-фактор». Не вразили глядачів ані романс співаків, ані розігране дуетом шоу за мотивами «Боні і Клайд».

Про це інформує телеканал СТБ.

Про малі шанси перемоги дуету, а якщо бути точними, то саме жіночої його половини, говорив у інтерв’ю для сайту «В городе Одесса» викладач Маліки – Олександр Павлов.

Вона, з його слів, закінчила Одеську школу Столярского по класу скрипки. Наразі продовжує навчання в музичній академії імені Нежданової. Утім, Павлов уже півроку не бачив дівчини і дещо сумнівається, що вона за цей час тримала в руках скрипку.

Своє ставлення до участі Маліки у шоу «Х-фактор» викладач висловив чітко: «Ніяк».
«Коли музикою варто займатися професійно, самодіяльність - гірше не буває. Те, що роблять всі ці люди, на мій погляд, - неподобство. Це повна відсутність культури як такої. Те, що вони роблять, - це попкультура, а вона відношення до культури не має ніякого», - зазначив Павлов.

Її уміння грати на скрипці він охарактеризував, як більш, ніж професійне. Однак, вокальні здібності Маліки викладач піддав сумніву.

«Музичну школу вона закінчила не просто добре, а блискуче. Їй можна було не шкільний диплом давати, а відразу диплом консерваторії», - пояснив він.

«Проте співає вона гірше, ніж грає - це однозначно. Сталося так в її житті - вона вирішила заспівати. Чоловік у неї – трубач, він часто грає на весіллях. Їм потрібна була співачка. От і заспівала. Для весілля це було те, що треба. Співає і, - слава Богу. Чим веселіше, тим краще. Саме з цього складається її сьогоднішній професіоналізм, як співачки», - додав Павлов.

Крім того, за його словами, Маліка могла сісти за рояль і вільно зіграти джаз. «Це те, що дається не багатьом - навіть піаністам, не те, що скрипалям. Так, я не розумію, навіщо їй це. Хоча ні - розумію, вся справа - у грошах. Наша область дуже погано фінансується у цій країні. Тобто така музика нікому не потрібна, ми ж не футболісти. Вони - потрібні, їх купують, а нас - ні. Однак є країни, де скрипка користується великим попитом. Більшість моїх випускників знаходяться за кордоном. Вона теж могла б спокійно там працювати», - зауважив Павлов.

Шансів перемогти у Маліки не було жодних, - вважає фахівець.

«У неї не було навіть найменшого шансу перемогти. Я можу сильно помилятися в цьому, але з точки зору співу, вокалу ... Там є два чудових хлопці, вона ж природно не володіє такими вокальними здібностями, як у них. З Малікою співає хлопчик і в нього голосові дані - куди краще, аніж у неї.
Я ж професіонал і відразу чую, хто добре співає, а хто – ні», - висловив свою думку Олександр.

Поза тим, дилетантами назвав він більшість журі шоу, Світлану Вінник – посередністю, а тріо «Максимум», яке вибуло декілька шоу назад, охарактеризував, як високопрофесійне.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus