USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волиняни тестували свої стосунки на міцність перед всією країною

15 Квітня 2013 09:36
Лучани Андрій та Ірина взяли участь у столичному телешоу «Великі перегони».

Про це йдеться на сайті телешоу «Великі перегони».

Ірина Козирева та Андрій Іщук знайомі три роки, ця подорож стала для них випробуванням на міцність союзу. Не зважаючи на те, що мандрувати Андрієві доводилось чимало, а Ірина за своє життя не раз відпочивала з наметами «дикуном», разом вони подорожували лічені рази й завжди уникали екстриму. Тому «Великі перегони» принесли обом чимало сюрпризів.

Андрій був здивований характером Ірини, яка не бачила перепон на шляху до своєї мети й часто була готова фізично знищувати все, що ставало на дорозі. А Ірину вразила терплячість Андрія у кризові моменти і його толерантне ставлення до проявів її норову. Андрій був готовий до будь-яких сюрпризів і всі свої героїчні вчинки запланував наперед, а для Іри відкриттям стали деякі і власні, раніше приховані, риси: зазвичай акуратна і досить вибаглива дівчина на «Великих перегонах», не вагаючись, подолала гидливість і довела всім та самій собі, що заради мети може пересилити себе й наважитись на дії, неприпустимі у щоденному житті. Іра навіть не здогадувалася, наскільки вперто вона може йти до перемоги.

Пройшовши в парі багато складних випробувань, вони зрозуміли, як єднає спільна мета і як просто долати відмінності на спільному шляху. «Великі перегони» стали для пари особистою пригодою, тепер вони готові долати будь-які життєві випробування тією ж командою.

Довідково:

Оригінальний формат «The Amazing Race» підкорив увесь світ: 12 років в ефірі, 13 нагород телевізійної премії «Emmy Award», 22 успішні сезони у США та майже півсотні країн на п’яти континентах стали свідками неймовірних перегонів навколо земної кулі.

10 пар учасників «Великих перегонів» за місяць відвідають 4 континенти і 7 країн. На них чекають випробування на швидкість, витривалість, кмітливість. Шалений драйв, небачений масштаб, неймовірна екзотика та краса, від якої перехоплює подих.

Учасники здолають тисячі кілометрів на літаках, гелікоптерах, повітряних кулях, вантажівках, велосипедах, таксі, потягах, автобусах, човнах, верблюдах, бігом та уплав. Зануряться у різні культури та традиції, на власні очі побачать найгарніші куточки планети та переживуть найбільшу пригоду у своєму житті. А в нагороду за перемогу отримають 500 000 гривень!

Ведучим проекту «Великі перегони» став учасник групи «ТНМК» - Олександр «Фоззі» Сидоренко.
Виробництвом програми займається «Sister's Production».
Станьте свідками грандіозного квесту в декораціях усього світу!
«Великі перегони» розпочинають свою історію на 1+1!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мітя Показати IP 15 Квітня 2013 10:53
Це так типово наших шанувальників зомбоящику кормити усіляким непотребом, що добре похавалось за бугром. Та ще й сприймають це за чисту монету, дешеве шоу пані та панове, не більше ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus