USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Волинян закликають до участі в зимових екстремальних турзмаганнях

27 Січня 2013 11:24
Заявки на зимові екстремальні туристичні змагання «Доброволець-2013» розпочали приймати організатори спортивного заходу.

Так, 25 січня почався прийом заявок для участі в четвертих за рахунком зимових екстремальних туристичних змаганнях Стежками Героїв «Доброволець – 2013» імені Клима Савура, які проходитимуть 23-24 лютого на Рівненщині.

Змагання вже традиційно будуть відбуватися на території Полісся – в Березнівському районі, Рівненської області. Маршрут пролягає історичними місцями боротьби Української Повстанської Армії. Адже головною метою проведення змагань є вшанування геройського чину всіх борців за незалежність Української держави. Окрім того, змагання ставлять собі за мету популяризувати серед молоді здорового способу життя та активного зайняття спортом.

Для того, щоб прийняти участь у змаганнях необхідно сформувати команду з 3-5 осіб, ознайомитися із положенням про змагання та до 21 лютого заповнити зголошення, що міститься на сайті змагань за адресою www.dobrovolec.org.ua.

Команди, які берутьть участь в змаганнях, мають за контрольний час (24 годин) подолати у повному складі маршрут протяжністю понад 70 кілометрів, відмічаючись на контрольних пунктах (КП). На фініші суддівська колегія реєструє проходження командою маршруту та визначають переможців.

«Доброволець – 2012», стверджують оранізатори, є цікавими змаганнями, які не схожі на інші подібні змагання, адже проводяться болотистою територією рівненського полісся. Крім того, змагання відбуваються взимку, що додає додаткового навантаження на команду та ускладнює проходження маршруту.

Організаторами змагань є Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний Альянс». Партнерами в організації змагань виступили Рівненська обласна організація Товариства пошуку жертв війни «Пам’ять» та Рівненська станиця «НСОУ Пласт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus