USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинський телефільм здобув міжнародну премію

11 Травня 2012 17:35
Телевізійний фільм «Каїнова печать», створений фахівцями Волинської облдержтелерадіокомпанії, здобув перше місце на міжнародному фестивалі у Севастополі.
Про це повідомляє сайт ОДТРК.
У Севастополі завершився VІІІ Міжнародний фестиваль теле- і радіопрограм «Перемогли разом», присвячений 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Кращі телевізійні доробки надіслали представники 16-ти держав. Усього змагалися близько ста робіт. Представила свої роботи і Волинська обласна державна телерадіокомпанія.
Телевізійний фільм «Каїнова печать» здобув перше місце у номінації «У війни не жіноче обличчя». Його волиняни відзняли у співпраці з Луцькою міською ветеранською організацією «Спілка в’язнів жертв нацизму», громадським об’єднанням «Волинські перспективи», Міжнародною громадською організацією» Міжнародного фонду «Взаєморозуміння і толерантність».
Автор і режисер фільму – Марія Андрушко, редактор – Ольга Куліш, оператор – Валерій Фетисов, асистент оператора – Микола Дмитрук, режисер монтажу – Олександр Радчук, звукорежисер – Андрій Жирнов.
Додамо, що це не перша перемога волинських телевізійників на міжнародних перегонах. Нагадаємо, торік на Міжнародному фестивалі «Калинові мости», що відбувся у Польщі, фільм «Їду на Січ» був теж удостоєний найвищої нагороди – гран-прі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 12 Травня 2012 10:04
Раніше називались такі фестиалі всесоюзними, а тепер - міжнародними. 16 держав- це колишні республіки СРСР. Правда про такий шедевр чомусь лучани, крім Куліш, Андрушко та Фетісова , не знають. На таких фестивалях сама бувала =- перше місце присуджують тому, хто більше забашляє конкурсній комісії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus