USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинських дітей вчитимуть працювати з соломою. ФОТО

13 Грудня 2011 16:28
Волинських дітей під час зимових свят учитимуть виготовляти новорічні прикраси, листівки, вироби з соломи. Крім того, їх запросять на «пластунські» заходи.
Про це 13 грудня під час прес-конференції розповіли представники Волинської округи Національної скаутської організації України «Пласт».

Зі слів організаторів, 19 грудня розпочнеться реалізація проекту «Від Миколая до Василя – казкові дні для дітвори». Його основне завдання – наповнити змістом дозвілля тих дітей, які можуть лишитися без належної опіки батьків та педагогів під час зимових канікул.

Всього організатори планують долучити до реалізації проекту понад сто учасників та волонтерів. Зокрема дітей вчитимуть виготовляти новорічні прикраси, листівки та вироби із соломи.


Окрім того, учасники проекту матимуть нагоду взяти участь у традиційних пластових заходах: передачі Вифлеємського Вогню Миру, «Різдвяній Свічечці» та у сімейному фестивалі «Солом’яний ангел».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus