USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Волинські митці покажуть власний всесвіт

3 Квітня 2013 07:56
Виставка-конкурс для молодих митців «Я – це всесвіт» відкриється у Луцьку.

Про це інформують організатори МГО «Квартира FM».

Так, виставка-конкурс для молодих митців у різних жанрах Art Now Session «Я - це всесвіт» відкриється у Луцьку 6 квітня о 15:00.

Заявки на участь організатори приймали до 2-ого квітня включно. Взяти участь у конкурсі виявили бажання біля двох десятків митців з Волині. Організатори не обмежували учасників та приймали роботи у різноманітних жанрах мистецтва: живопис, фотографія, інсталяція, дизайн, графіка, декоративно-прикладне мистецтво, скульптура тощо

Виставка-конкурс відбудеться 6 квітня в арт-галереї «Луцьк», що знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 1. Переможців визначать члени журі того ж дня. Призери отримають подарунки від інтернет-магазину «КАРКАР». Також під час виставки комісія журі визначать тих, хто візьме участь у фіналі всеукраїнської акції разом із учасниками з інших регіонів України.

Основним критерієм до відбору робіт є креативне представлення тематики виставки-конкурсу, а також виконання й оформлення роботи. У конкурсі можуть взяти участь як професійні митці, так і аматори.



Зауважимо, що акція відбуватиметься у декілька етапів протягом 2013 року та зачепить молодь з усієї України. Фінал конкурсу Art Now Session відбудеться у Луцьку у жовтні.

Організаторами цього заходу є МГО Квартира FM та управління культури Луцької міської ради.

Нагадаємо, всеукраїнська акція Art Now Session вже відбувалася раніше у Луцьку, зокрема, уперше її провели у 2011 році. http://www.volynnews.com/messages/1694/

Довідково:
Art Now Session передбачає мистецтво тут і зараз, мистецтво не статичне, а динамічне, котре не є перманентним у просторі та часі, а постійно видозмінюється. Темою конкурсу стало майбутнє і те, як його сприймають митці. Це відобразили у фото, об’єктах декоративно-прикладного мистецтва, картинах та інсталяціях.

Також ключовим став той факт, що образотворче мистецтво може успішно і гармонійно поєднуватися з іншими видами. Наприклад, з поезією. Адже малювати можна не лише пензлями, а ще й римами та звуками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus