USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

Волиняни зібралися на «Смаковиці по-володимирськи»

17 Вересня 2017 21:31
Фестиваль “Смаковиця по-володимирськи” відбувся у Володимирі-Волинському. Цьогоріч, в неділю 17 вересня в парку “Слов’янському” зібралися мешканці міста, аби посвяткувати та почастувати ласощами, пише БУГ.

Офіційно фестиваль стартував об 12-й годині. Відвідувачам відразу ж пропонували поласувати шашликом, варениками, кулішом та багато інших наїдків. Окрім цього на фестивалі можна придбати медовуху та інші продукти з меду.

Також відвідувачам смаковиці пропонували загадковий чай “Натхнення” та як переконували організатори, якщо правильно його зварити, то можна придумати досить багато креативних ідей.

Ще однією особливістю “Смаковиці по-володимирськи” стала значна кількість фотозон на осінню тематику. Так всі охочі могли фотографуватися на фоні ажурних арок, або ж осінньої тематики.

На сцені виступали дитячі колективи, аматорський театр, танцювальні колективи, солісти агротехнічного коледжу, фольклорні колективи. На сцені проводять ряд майстер-класів з приготування страв.

А на вечір організатори приготували оркестрове шоу “Марш до страви” та виступ нововолинського гурту “Цвях”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 17 Вересня 2017 22:36
А от порція тої смаковниці була почьом? І з чого вона зварена? То мясне чи яке блюдо? Га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus