USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинянам радять менше пити на свята

4 Січня 2018 13:04
Переломи кісток під ялинкою, алкогольна кома – ось з такими проблемами лучани зверталися у луцький травмпункт на перший день 2018-го року.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс, інформує Під Прицілом.

Цьогорічне 1 січня не оригінальне. У перший день нового року, як кажуть луцькі медики, збільшується травматизм та випадки алкогольного отруєння. Цього року трьох громадян доправили до лікарні з діагнозом: алкогольна кома. Багато людей після святкування Нового року звертаються до травмпункту з переломами кінцівок. Значна кількість переломів сталася не на вулиці, а в приміщенні.

Більшість травмованих, які звернулися за медичною допомогою були у стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Алко Показати IP 4 Січня 2018 20:58
Нічого собі: алкоголь-отрута! Так він же у продуктових магазинах продаеться. І його купляють як воду,соки, ковбасу,хліб,сало,оселедці. А як що б він був отрута, то продавався б у магазинах де реалізують цвяхи,різноманітні технічні розчини,фарби. Тому люди травмуються не тому що були пяні,а тому,що хочуть їсти.
Допиваємося до білоч Показати IP 5 Січня 2018 14:18
Білочка часто відвідує УКРАЇНЦІВ ! СХАМЕНИСЯ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОДЕ !!!Від Романа до Йордана вся країна -Україна п'яна! ( 01.12-20.01) Українські ЖАХИ !!! — Пийте українці! Тверезі Ви нікому не потрібні. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д. — Будьте бідні українці! Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться. Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути. У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення. В центрі уваги має стати людина.
Будьте дурні українц Показати IP 5 Січня 2018 14:23
Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне ла?но. І мінімум розвиткових і корисних програм. — Бійтеся українці! Маєте бути послушними та боятися вийти з хати. Через те із зомбоящика максимально будете чути, де хто застрілився чи повісився. Максимум негативу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus