USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

ВН ознайомили з новинками музичної індустрії. ФОТОРЕПОРТАЖ

28 Вересня 2013 09:00
«Найпросунутіші» новинки музіндустрії презентували у столиці на спеціалізованій виставці «Український музичний ярмарок - 2013».

Ознайомитися з новинками вдалося власному кореспонденту Волинських Новин, що зараз перебуває у столиці.

Так, відлік життя найбільшої експозиції професійного звукового та світлового обладнання й музичних інструментів у Східній Європі починається у 1993 році. «Український музичний ярмарок» уже 20 років формує національний музичний ринок, визначаючи основні тенденції розвитку музичної індустрії країни.





На виставці усі «меломани» мають змогу не лише подивитися на ноу-хау в світі музики, а й випробувати новітню техніку власноруч: пограти на гітарі, сісти за «самограюче піаніно» та потанцювати на танцполі з сучасними світлоефектами. Також усі охочі можуть придбати інструмент, що сподобався, а також отримати консультацію професіоналів.





Репортеру Волинських Новин запропонували «освоїти» барабани та гітару, але журналістка відмовилася, мотивуючи це тим, що «швидше зламає дорогі інструменти, аніж заграє на них».


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus