USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Відзняв обличчя пасажирів метро в годину пік. ФОТО

17 Травня 2012 11:41
Німецький фотохудожник Майкл Вулф (Michael Wolf), потрапивши до Японії, був вражений жахливою тиснявою у метро. Її і зафіксував у своїх фотороботах захоплений Вулф.
Про це пише «Gazeta.ua».
У годину пік в Токіо їхати в метро, здається, просто неможливо. Але всім треба встигнути на роботу вчасно, тому токійці демонструють справжні дива гнучкості і терплячості.
Назва проекту досить очікувана ‒ «Тиснява в Токіо» (Tokyo Compression). Цікаво, що пози, у яких зафіксував Вулф місцевих мешканців, для них цілком звичні. Здається, люди взагалі не відчувають роздратування подібною ситуацією і дуже достойно зносять такі нереальні умови переміщення.
Більшість токійців закривають очі, чи то додивляючись вранішні сни, чи то намагаючись хоча б уявно розширити власний простір. Майже всі обличчя ‒ втомлені і сумні.
Фотографії зворушують своєю простотою і безпосередністю. Автор, фактично, дає нам шанс збоку подивитися на себе, як на людей, для яких щоденні турботи стають у житті на перше місце.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
111 Показати IP 17 Травня 2012 12:19
Треба пам'ятати, що життя одне, і жити кожним днем
Янека Показати IP 17 Травня 2012 13:29
їм презика. Проснуться негайно!
yjn Показати IP 17 Травня 2012 13:45
це - не новина!!!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus