USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Відпочиваючі шукали ідеальний рецепт глінтвейну. ВІДЕО

30 Грудня 2012 12:27
На Буковелі намагалися віднайти рецепт ідеального глінтвейну. На курорті пройшов фестиваль традиційного зимового напою.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Ідеальний рецепт глінтвейну – гаряче червоне вино з медом та спеціями. Його намагалися віднайти на гірськолижному курорті «Буковель». На першому фестивалі глінтвейну змагалися сомельє та бармени тамтешніх ресторанів.

У кожного учасника були свої секрети. Хтось, крім традиційних спецій - кориці, гвоздики, лимона - додає імбир, щоб напій ще краще грів; інші рекомендують використовувати не дольки цитрусових, а фреш із них.

Одностайні у єдиному - треба пильнувати , щоб вино не закипіло, інакше втратить свої цілющі властивості. Після того, як конкурсні «експонати» скуштували члени журі, ними пригощали глядачів. Вони, хоч і випили все до краплини, але п'яним з фестивалю не пішов ніхто.

«Мед ми не даємо в глінтвейн, а у стаканчики. Бо при 60 градусах всі цілющі властивості меду пропадають. А напій гріється про 70-80 градусів», - розповів учасник фестивалю Олександр Андросов.

«Глінтвейн потрібен, щоб зігрітись у хорошу погоду, покращити свій настрій. Не обов'язково таку дозу глінтвейну прийняти, щоб була небезпека для себе та інших», - додав директор туристичного комплексу «Буковель» Олександр Шевченко.

Нагадаємо, нещодавно на Буковелі влаштували ще й масштабний фестиваль барбекю. Учасники фестивалю намагалися довести, що барбекю - це не тільки м'ясо, а й риба, овочі і фрукти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 30 Грудня 2012 21:46
А закон про заборону вживання алкоголю у громадських місцях забули? Ото б міліція там собі на подарунки під ялинку накосила....
учіть правила Показати IP 31 Грудня 2012 09:30
Не відпочиваючі, а відпочивальники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus