USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Вчителі здолали школярів та студентів. ФОТО

11 Грудня 2011 08:14
Команда вчителів із Володимира-Волинського району стала володарем першого Кубка Волині з «Брейн-рингу». У фіналі вони здолали школярів з Горохова та студентів факультету обліку та фінансів ЛНТУ.
Про це стало відомо 10 грудня під час завершального етапу змагань.

Розіграш першого Кубку Волині з «Брейн-рингу» відбувся у Луцьку в актовій залі Палацу учнівської молоді.
Участь в змаганнях, як розповів організатор дійства Валерій Пельц, взяли 18 команд, попри те, що очікували понад 20.

Команди зголошувалися до участі у змаганнях за посередництвом органів державної влади. «Обласна адміністрація направляла листи в райони та вузи, аби ті, направляли на змагання по 6 чоловік, віком від 16 до 35 років», – зауважив Пельц.

Зі слів організатора «Брейн-рингу», це призвело до певного дисбалансу, адже учасниками змагань від Горохівського, Ківерцівського та Маневицького районів були школярі, виші представляли дещо досвідченіші – студенти, а з Володимир-Волинського району приїхали взагалі вчителі.

Однак це не завадило гострій та напруженій боротьбі. Як наслідок, після відбіркових ігор до фіналу потрапили три команди, у складі яких були учні, студенти і педагоги.

Найвправнішими все ж виявилися учителі, які й вибороли Кубок Волині з «Брейн-рингу».

Довідково
:
Брейн-ринг одна з найбільш популярних інтелектуальних ігор, особливо серед молоді. В Луцьку протягом двох останніх років відбувалися ігри Кубка міста з брейн-рингу. Участь в цих змаганнях взяло більше 20 команд з різних навчальних закладів та громадських організацій міста. Також представники збірної команди Луцька брали участь у Всеукраїнських змаганнях з інтелектуальних ігор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
A Показати IP 11 Грудня 2011 08:36
Пишіть інформацію правильно. Це вчителі не з міста Володимира-Волинського, а з Володимир-Волинського району.
службіста Показати IP 11 Грудня 2011 11:36
Проведіть брейн-ринг чиновників обласної адміністрації з шестикласниками однієї з гімназій Луцька. Наяву буде інтелект перших і перевага других. Сьогоднішня державна служба - це повна тупість. Майбути, як казала моя бабауся, державу влаштовують такі служиві?
саня Показати IP 11 Грудня 2011 13:53
А особливо своїм інтелектом відрізняэться Башкаленко
держслужбовець Показати IP 12 Грудня 2011 11:51
цікаве ставлення до чиновників, шановні. так, наче до адміністрації, обласної чи міської рад на роботу ходять не ваші ж сусіди, друзі, знайомі чи родичі, а, мінімум, прибульці. представники нижчої раси та розвитку. менше зневаги, більше об"єктивності. і більше ваших власних здобутків та проявів інтелекту, - якщо його вистачить на щось достойніше за коментарі вище.
гравець Показати IP 13 Грудня 2011 16:03
досить цікаво.. ВЧИТЕЛІ здолали школярів... як це так.різна вікова категорія) школярі - молодці)) досить високо піднялися..але все ж таки: нехай і нагороду отримали вчителі, потрібно було звернути увагу на високий результат менших віком. Тому не вважаю шо вони були на рівних..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus