USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

В Україні запровадять День фаната

17 Червня 2012 12:57
День фаната України вперше відзначатиметься 21 липня під час урочистої церемонії проводів Національної Олімпійської збірної України на Ігри XXX Олімпіади у Лондоні.

Про це пише УНІАН.

Як повідомили у Національному Олімпійському комітеті, ідея належить студентам. Вони розробили ідею святкування Дня фаната, здатного об’єднати українських уболівальників різних видів спорту.

«Дуже приємно, що є такі добрі й хороші ініціативи, спрямовані на підтримку наших олімпійців. Впевнений, що такий захід дозволить об’єднати наших громадян навколо спорту і сприятиме популяризації здорового способу життя й вихованню здорової нації», - наголосив президент НОК Сергій Бубка.

День фаната України має стати не просто святом, а справжньою спортивно-соціальною подією. «Спорту в Україні мало, а спортивних свят майже немає. Тому ідею, яка народилась цього року, плануємо реалізувати і сподіваємось, що вона матиме продовження», - підкреслив генеральний директор «МТС Україна» Іван Золочевський, який підтримав студентську ініціативу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Червня 2012 09:46
Потрібно ще й їх перерахувати щоб точно знати кількість розумово-відсталих...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus